Thaise Massage Ham  thumbnail

Thaise Massage Ham

Published Jul 13, 23
10 min read

Thaise Massage EroticEn dwing het gewoon af. De grote misser die veel artsen maken, is dat ze niet goed te weten wat een Vitamine B12-tekort allemaal aan gezondheidsklachten kan veroorzaken. thaise massage alphen. Zelfs bij B12-bloedwaarden die zogenaamd "normaal" zijn! Ja, ik hoop in dit verband dat reguliere artsen zowel onderling meer gaan samenwerken als ook met meer alternatief werkende gezondheidswerkers.

Zodat, en dat vind ik het allerbelangrijkste, niemand meer in een zodanig ellendige gezondheidssituatie terecht zal kunnen komen als ik heb moeten meemaken (traditionele thaise massage). En tegen jullie van vitamineb12nu. nl zeg ik: “Go for it, jullie kunnen het! Samen maken we Nederland beter!” Hartelijke groet, Gretha (41 jaar)December 2013 "Ik heb vandaag mijn tweede standaardpakket B12 besteld.

De hartritmestoornissen zijn enorm verminderd en ik voel me minder gejaagd en veel evenwichtiger. Een gekke uitdrukking maar ik voel me helder van geest en kan beter naar mijn ziel luisteren. Als ik het nieuwe pakket binnen heb zal ik ook mijn zoontje van 11 de pilletjes geven. Ik zweer bij de B12 tabletten en omdat ik me nu zo goed voel wil ik niet stoppen want ik ben bang dat ik me dan weer slechter zal voelen.

Van de rosbief stap ik over op gesneden biologische zalmfilet. Daar heb ik om ongeveer 4 weken behoefte aan (porno thaise massage). Ondertussen word ik steeds lustelozer, doe de nodige dingen en zit dan weer moe te zitten, geen fut. En merk op niet meer goed te kunnen denken, woorden kan ik niet meer vormen, laat staan spreken.

Dat is een grote schrik; al jaren ben ik zeer vergeetachtig en in mijn familie komt veel dementie voor. Ik maak een apk-afspraak bij de huisarts. Er volgt een bloedonderzoek en op mijn verzoek wordt ook Vitamine B12 meegenomen. Want ik had net een boekje van arts Hans Reijnen over dit onderwerp gelezen.

En de Vitamine D waarde 30. Een uur in de zon zitten doet wonderen, terwijl ik veel buiten ben, maar 60-plussers nemen Vitamine D minder makkelijk op. De huisarts adviseert Vitamine B12 injecties, maar gaat akkoord met alternatieve medicatie. Op advies van de mensen van vitamineb12nu. nl start ik in april met het Powerpakket Vitamine B12.

Thaise Massage Borsbeek

Het zombie gevoel is weg! En bovenal: de hersenhelften werken weer samen. Ik voel geen prop, blokkade en de kloof tussen de linker en rechterhersenhelft (een zeer verontrustend gevoel) is verdwenen (thaise massage zoetermeer). Drie maanden later, bij een hernieuwd bloedonderzoek, blijkt de waarde van zowel Vitamine B12 als ook Vitamine D een hogere waarde te bevatten, namelijk 1476 en 54.

De hoge Vitamine B12 dosering ben ik nu aan het afbouwen en Vitamine D (20 mcg. thaise massage mechelsesteenweg antwerpen.) blijf ik dagelijks innemen. Dit is mijn ervaring, heel blij ben ik, dat ik door het lezen van een boekje van de arts Hans Reijnen, “Vitamine B12 tekort, oorzaak van vele chronische klachten”, bij de website van vitamineb12nu.

En ik me nu weer gezond en actief voel!". NN. (44 jaar) uit Amsterdam, Oktober 2013 "Van alle vitamine is B12 mijn favoriet. Sinds juni heb ik het heft in eigen handen genomen door zelf B12 te gaan injectieren en voldoende B12 zuigtabletten (vitamineb12nu. nl) te nemen. Hierdoor heb ik veel meer (levens)energie en een waslijst van klachten is verdwenen! Eindelijk de juiste effectieve behandeling van mijn ziekte: M.

Alleen 100% gezonde, volledig klacht vrije, gelukkige, verslavingsvrije en stressloze mensen hebben geen extra behoefte aan vitamine B12. Ben jij zo iemand? Laat het me dan snel weten, ik zou wel 's willen weten hoe dat is.." September 2013 Dit gaat over mijn zoon. De Vitamine B12 heeft zijn leven en natuurlijk ook dat van mij veranderd.

Nu een paar maanden later is hij weer aan het opbouwen. Door zijn enorme vermoeidheid is hij van Atheneum naar TL gegaan omdat het niet mogelijk was om naar school te gaan, laat staan zich te concentreren. Nu is hij vrolijk, fietst kilometers heen en weer om met zijn vrienden te 'chillen'.Dankbaar voor mensen zoals Bo Baden en Hans Reijnen. "Hoi Bo,Je kent me niet denk ik. Ik heb je gezien en gehoord tijdens de juni-lezing van Hans Reijnen in Bergen NH. Ik kwam om meer te weten waarom mijn zoon van 15 al ruim twee jaar nauwelijks naar school ging.

Thaise Massage ZellikTerwijl ik daar zat vielen er zoveel kwartjes, ook voor andere personen die ik kende, dat ik direct voor mijn zoon een pakket heb besteld. Ik wil je graag teruggeven dat het leven van mijn zoon enorm is veranderd. Hij is eindelijk weer vrolijk en energiek. Ik geloof dat zijn B12 gehalte 147 was toen hij begon - thaise body massage.

Zijn gedrag zegt mij genoeg. Hij voelt het zelf ook en in het begin was hij niet zo trouw met het nemen van de tabletten, hij had immers al zoveel geprobeerd, maar nu slaat hij geen dag over - siam thaise massage. Dankbaar ben ik dat ik daar aanwezig was, dankbaar dat ik mensen zoals jij heb gezien, met je enorme passie voor het welzijn van de ander.

(46 jr.)Augustus 2013 (46 jaar) uit Den Haag, die 10 jaar lang gezondheidsellende (extreem moe, depressief; spier- en gewrichtspijnen, etc.) heeft moeten doorstaan door een . En in slechts 4 maanden geheel is opgeknapt door de inname van de juiste Vitamine B12. “De laatste 10 jaar van mijn leven waren in toenemende mate een kwelling.

Dat is op zich was al heftig. Maar daarna knapte ik maar niet op. Ik blééf klachten houden. Ik was extreem moe, uitgeput, somber en ik had veel pijn in spieren en gewrichten. Na lang zoeken constateerde de reumatoloog dat ik fibromyalgie had. En daar kunnen ze niet zoveel mee.

Ik zei: “Dat is niet iets om me mee te feliciteren meneer”. Ik was al doodziek, maar van die houding van artsen werd ik nog doodzieker. – ik sleepte me naar het werk en hield het daar vol, maar daar was dan ook alles mee gezegd. Als ik thuis kwam, stortte ik vaak helemaal in.

Ik zong ook niet meer mee op de radio met liedjes en dergelijke. Terwijl ik eigenlijk heel blijmoedig van aard ben. Ik had ook steeds meer pijnstillers met codeïne nodig. Ik werd er zó chagrijnig van; ik kon niks meer hebben. Voelde me continu overprikkeld. Als ik bijvoorbeeld gejengel van kinderen hoorde, wilde ik ze wel meteen aanvliegen! Kortom: En dat is een heel verschil.

Thaise Massage Grobbendonk

Ik ging zelfs op een Want artsen konden me in al die jaren niet helpen: ze wisten domweg niet de oorzaak van al mijn klachten op te sporen. En die werden steeds ernstiger. Moet je nagaan: ik kon soms bijna niet meer bewegen; had geen enkele kracht meer. Ik werkte dan nog wel, maar puur op wilskracht.

Je bent wel met mensen, maar ook weer niet, snap je? Het was alsof ik steeds verder wegdreef van mezelf. Het leven glipte door mijn vingers heen- ik had er geen grip meer op. Sociale contacten namen drastisch af. Ik voelde me echt als een 80 jarige..Afgelopen winter werd het allemaal nog erger.

En ik kreeg vreemde tintelingen in mijn gezicht, in mijn wang en tong. En ik had plotseling geen gevoel meer in mijn handen. Ik kon me ook nauwelijks meer goed concentreren en ik werd steeds vergeetachtiger. Daarbij kon ik ook niet meer goed uit mijn woorden komen: het was allemaal heel angstaanjagend.

Ik dacht dan: “Als ik zo 80 jaar moet worden, dan hoeft het voor mij niet meer. In December 2012 voelde ik me echt op een dieptepunt beland. Ik dacht: “Ik moet NU in actie komen - dit gaat helemaal fout met mij”. Ik ben gaan zoeken op het internet naar bloedtesten en stuitte op “Check U” van testjegezondheid (thaise massage valkenswaard).

Waarin stond dat je je bloed op een heleboel zaken kon laten testen. Ik dacht meteen: “Dat ga ik doen”. Want misschien heb ik wel een schildklierziekte, of allergieën in de darmen. Of iets anders dat ze uit mijn bloed kunnen aflezen. Dus ik kruiste op het aanvraagformulier dat ik op internet had gevonden, en thuis gestuurd had gekregen, zoveel mogelijk aan.

Omdat ik me op dat moment ineens herinnerde dat mijn moeder, toen zij vorig jaar zomer in het ziekenhuis lag, een tekort aan B12 bleek te hebben. En toen B12 tabletten kreeg. Nadat mijn bloed was afgenomen, stond mijn uitslag na 24 uur al online: al mijn bloedwaarden waren normaal, behálve die van de Vitamine B12 (namelijk: 85 pmol/L.

Thaise Yoga Massage Opleiding

). Ik dacht: “Zou dát mijn probleem dan zijn?!”. Dus ik ging met deze uitslag en met dit vermoeden naar mijn huisarts. Nou…ze vond het allereerst al belachelijk dat ik op eigen houtje een bloedonderzoek had laten doen- ze was in feite zwaar gepikeerd dat ik haar gepasseerd had. En toen zei ze: “Ja, over die B12..daar wordt heel veel over gezegd tegenwoordig.

Ik zei: “Ik heb écht een tekort hoor. En zo vóel ik me ook; ik heb de symptomenlijst van een B12 tekort gelezen en ik herken daar wel 20 dingen in! Luister dokter, u moet goed begrijpen dat ik hier met een bij u kom: ik heb écht geen zin meer in het leven als ik zo door moet gaan, begrijpt u dat?!”.

Ze zei: “U heeft last van stress en er zijn toch de laatste jaren veel dingen in uw leven gebeurd?”. Ik zei: Ik heb al mijn klachten al 10 jaar! En het wordt steeds erger! En ik heb NU een Vitamine B12 tekort. Dat weet ik zeker!”. Ze zei: “Dan moet je aan de injecties, maar dan zit je je er je hele leven aan vast” (thaise massage tilburg reeshof).

Want ze kon over B12 tabletten niet zo snel iets in haar computer vinden en wilde nog niet beginnen met injecties. Ik rukte het recept uit haar handen en zei: “Ik ga het zelf wel uitzoeken bij de apotheek”. Ik was zó teleurgesteld. Ik bedoel: dit was een pure noodkreet: .

Ik ben toen thuis gaan googelen en heb toen al vrij snel de website van gevonden. Dat vond ik er heel helder, leesbaar en begrijpelijk uitzien. En ik heb jullie telefoonnummer gebeld. En toen werd ik gerust gesteld: “Maak je niet druk. Ga ermee aan de slag en je hebt .

Ik voelde: “Dit zit goed. We gaan het proberen”. Ik bestelde de standaarddosering B12 (3000 mcg. B12 Methyl- en 3000 mcg. Adenosyl-cobalamine, met 600 mcg. foliumzuur erin verwerkt –red.) en begon elke dag 2 zuigtabletjes B12 te nemen. ; ik voelde me wat beter..helderder. (thaise massage grimbergen). Maar ja, je durft het niet te geloven: “kan ik me door 2 van die kleine tabletjes per dag écht beter gaan voelen?!” Dat kan toch bijna niet waar? En tóch bleek dat zo te zijn.

Thaise Massage Heusden Zolder

En echt, na 12 weken, Christine: ik bárstte weer van de energie; ik zakte niet meer door mijn benen; had geen gezicht trillingen en geen verdoofde handen meer. Ook mijn geheugen en spraakvermogen functioneerden weer normaal. En ik begon weer mee te zingen met liedjes op de radio. Ik voelde en voel me nog steeds goed.

met al die gezondheidsellende door iets wat heel simpel te voorkomen en/of op te lossen is?! Waaróm wordt hier niet vaker aan gedacht als mensen echt heel ziek zijn?” Ik ben dan ook teruggegaan naar mijn huisarts en heb haar verteld van mijn ‘wederopstanding’ met dank aan de Vitamine B12.

Terwijl ik het leven écht niet meer zag zitten en dit duidelijk aan u heb aangegeven... ”. En toen ben ik zó die praktijk uitgelopen. Gelukkig ben ik er dus nog. En hoe: . Het is echt een Wereld van Verschil. Een verschil van Dag en Nacht. Moet je kijken: Op 6 december 2012 ben ik begonnen met die B12 aanpak.

En nu voel ik me als …het is bijna niet te geloven hoe ik me nu weer voel. Goed gefocust. Met plezier. En dan thuiskomen en nog even koken, een wasje draaien, even dit, even dat. En dan nog tot laat computeren-facebooken.. Mijn man zei laatst: . Dat klopt en ook qua libido is de zaak gelukkig weer in de opgaande lijn terecht gekomen.

Latest Posts

Thaise Massage Jabbeke

Published Jun 17, 24
5 min read

Hoofdpijn Na Thaise Massage

Published Jun 17, 24
5 min read

Thaise Massage Amsterdam

Published Jun 13, 24
8 min read